În FIFA Best Awards 2022 apare și Lionel Messi

0

Lioness of England, dar și Lionel Messi apar drept nominalizați în fruntea clasamentului FIFA Best Awards 2022. Cine a fost, totuși, cel mai bun fotbalist în 2022 vom afla în curând, voturile desfășurându-se încă. Premiile FIFA vor fi înmânate în februarie.

Ce premii vor fi acordate?

Nu numai cei mai buni fotbaliști își vor avea meritele recunoscute, ci și cei mai buni antrenori sau cei mai buni portari. De asemenea, în centrul atenției se află premiul Puskas prin care este recunoscut cel mai bun gol marcat în ultimul an. Este momentul în care fanii vor avea ocazia de a-și vedea jucătorii preferați cunoscând gloria, dar și momentul recunoașterii unor strategii de pariere dovedite

Pe 27 februarie 2023 vom afla cu toții care sunt premiile pe care și le revendică cei mai buni din categoria lor. Ora de începere a evenimentului nu este încă cunoscută, urmând a fi confirmată la o dată ulterioară, însă este de așteptat ca ceremonia de premiere să aibă loc seara, având în vedere că anul trecut evenimentul a început la orele 18 GMT. 

Nominalizările pentru cei mai buni jucători FIFA 2022

La categoria cel mai bun jucător masculin, în fruntea listei de preferați dintre numele propuse apare Lionel Messi, acesta fiind urmat de Mbappe, de Erling Haaland și de Neymar, aceasta fiind lista scurtă a vedetelor în cursa pentru recunoaștere la nivel mondial. 

Din categoria jucătoarelor de fotbal, pe lista nominalizărilor apar Beth Mead și Leah Williamson, nume aflate alături de cele ale Alexiei Putellas de la echipa Barcelonei sau Adei Hegerberg de la Lyon. 

Nominalizările pentru cei mai buni antrenori FIFA men s Coach 2022

Câștigător al Cupei Mondiale, antrenorul Argentinei se află în fruntea listei, numele său fiind plasat în fața unor alte nume grele precum Pep Guardiola sau Carlo Ancelotti. Și Didier Deschamps sau Walid Regragui fac parte din nominalizările din acest an, acesta din urmă ghidând Marocul spre cea mai bună performanță pe care a putut să o aibă la Cupa Mondială. 

La categoria feminin, Sarina Wiegman obține nominalizarea după ce a condus Anglia spre gloria de la Campionatul European din vara anului trecut. 

Nominalizările pentru cel mai bun portar FIFA

La categoria de fotbal masculin apar nominalizați ALisson, Yassine Bounou, Thibaut Courtois, Ederson și Emiliano Martinez, iar la categoria de fotbal feminin sunt nominalizate Ann-Katrin Berger de la Chelsea și Mary Earps de la Manchester. 

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.