In doar o saptamana, politistii bacauani au dat peste 700 de amenzi si au retinut 149 de permise de conducere


Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru reducerea riscului rutier prin depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale, îndeosebi pentru depistarea vitezomanilor sau cei care comit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În perioada 21-27 martie a.c., polițiștii rutieri au acționat, pe drumurile publice din judeţ pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă limita legală de viteză.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 747 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier, din care 149 pentru depășirea limitelor legale de viteză și au verificat în trafic peste 1.800 de autovehicule.

De asemenea, polițiștii au reținut 149  de permise de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză, din care, 139 cu peste 50 de km/h, iar 10 permise de conducere pentru depășirea cu mai mult de 70 km/h.

Exemplu: Polițiștii au depistat în localitatea Dumbrava, un bărbat de 36 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 127 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

                 De asemenea, un conducător auto, de 46 de ani, din Bacău a fost depistat de aparatul radar, în timp ce rula cu o viteză de 132 km/h în localitatea Răcăciuni. Polițiștii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.