In ce stadiu se afla Drumul Expres Bacau – Piatra Neamt. Lucrari lente si termene amanate

3

Lucrarile la studiul de fezabilitate al drumului expres Bacau – Piatra Neamt merg extrem de lent. Primul termen – august 2022 – a fost amanat pentru februarie 2023. Din pacate nici acesta nu s-a respectat, iar lucrarile in teren sunt departe de a fi finalizate.

In acest moment investigațiile în teren pentru studiul geotehnic sunt realizate în procent de 98,5% iar analizele de laborator 80%, pentru studiul arheologic au fost realizate 35% din investigații. S-au reluat investigațiile pe data de 25.07.2023. Documentația privind identificarea proprietarilor este în curs de elaborare.

Pe teren se lucreaza cu 1 singura foreza.

Din cauza acestui ritm extrem de redus, se estimează depunerea documentelor de Acordului de Mediu în luna septembrie 2023. Este un termen foarte ambițios date fiind campaniile din teren incomplete precum și proiectarea realizată incomplet. În 2022 se estima finalizarea SF pentru august 2022, termen nerespectat, ulterior s-a propus o altă promisiune: februarie 2023 și acesta nu a fost respectat. Proiectantul nu oferă un calendar realist și a încălcat propriile estimări.” se arata intr-un raspuns primit de deputatul de Bacau, Cristian Ichim, de la CNAIR


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.