În Bacău fiecare șemineu este construit cu pasiune de către o echipă de meșteri adevărați!

   

Întoarcerea acasă după o zi extenuantă la muncă, stresat și obosit, direct în căldura naturală emanată de fermecătoarele seminee este o experiență care cu greu poate fi descrisă în cuvinte. O asemenea senzație merită trăită pe propria piele mai ales că, acum, ea poate deveni realitate și în Bacău sau în oricare alt loc al țării!

   

Orice lucru trainic și bun se face cu oameni de calitate. Credem cu adevărat în această deviză și căutăm mereu noi oportunități de dezvoltare profesională, la nivel individual, dar și pentru echipă, prin participarea constantă la diverse cursuri acreditate, pregătiri și traininguri certificate în domeniul nostru principal (construcția, montajul și distribuția de soluții de încălzire alternativă), dar și în cele conexe activității companiei noastre.

Așadar, achiziționează-ți la un preț corect, o soluție alternativă de încălzire pe lemne de la meșterii PEFOC care îți pun la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu pe gaz, pe lemne sau peleți, sobe din fontă, din oțel sau căptușite cu șamotă sau modele unicat de gratar carbuni profesional (Big Green Egg) ce împrumută din tradiția milenară a gătitului de pe continentul asiatic. Acum poți avea în locuință, atât confortul sporit, cât și un element decorativ de calitate premium, montat de o echipă de profesioniști desăvârșiți.

Misiunea echipei PEFOC derivă din dorința de a oferi clienților săi, zi de zi, soluții alternative de încălzire, perfect adaptate pentru fiecare client în parte, soluții livrate cu profesionalism și calitate, oriunde în țară. Și poate și pentru că suntem o companie cu bazele în Sibiu, seriozitatea, promptitudinea și munca cinstită sunt atuurile noastre importante prin care încercăm să ne diferențiem pe piața de profil din România – și nu o spunem doar noi, ci și miile de clienți mulțumiți de produsele și servicile noastre.

Mereu vom pune accentul pe calitate în detrimentul cantității sau al profitului rapid, obținut prin oferirea de servicii sau produse îndoielnice din punct de vedere calitativ. Întreaga echipă lucrează cu implicare și devotament în întreg procesul de selecție, montaj și distribuție, pentru a-ți livra conform și la timp, produsul ales de tine: (șemineu tradițional, semineu centrala, sobă șemineu, șemineu decorativ, focare, hornuri și coșuri de fum profesionale), împreună cu toate materialele specializate și accesoriile care fac parte din universul soluțiilor de încălzire.

Începând de la clasicul burlan soba lemne, PEFOC asigură zilnic din stocul propriu, produse și accesorii de calitate, importate de la producători cu prestigiu european, care au trecut testul timpului și al experienței pozitive în materie de soluții de încălzire fără cusur. Satisfacția clienților este crucială, tocmai de aceea echipa noastră este foarte bine organizată, fiecare membru al acesteia știind exact ce trebuie făcut, începând de la personalul administrativ din birouri și până la acela care își desfășoară activitatea în depozitele proprii. Din punct de vedere logistic, suntem pregătiți oricând pentru a livra calitate în întreaga țară, prin rețeaua națională proprie de distribuitori, parteneri și meseriași, aceștia fiind montatori cu experiență care vor reuși să-ți livreze orice tip de semineu lemne, pe gaz sau orice model de sobă.

Secretul lucrului bine făcut, constă în personal bine instruit din punct de vedere tehnologic care, datorită experienței dobândite de-a lungul a mii de proiecte livrate cu succes și cu ajutorul unor echipamente profesioniste sunt focusați pe respectarea cu strictețe a parametrilor de funcționare și siguranță, de la recepție, până la montajul efectiv al produsului final.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here