In august se vor emite ordinele pentru inceperea lucrarilor la Autostrada A7 ( tronsonul Ploiesti – Buzau )


Consilierul Catalin Urtoi a anuntat ca in luna august se vor semna ordinele de incepere a lucrarilor pe 2 din cele 13 tronsoane ale Autostrazii A7 Ploiesti – Pascani ( 320 km ). Este vorba despre tronsonul din Ploiesti – Buzau, respectiv Ploiesti – Mizil ( 28 km ) si Mizil – Pietroasele ( 28 km).

Ordinele de începere a lucrărilor pe loturile 1 și 2 de pe tronsonul Ploiești-Buzău vor fi emise în luna August, așa cum am fost astăzi informat de catre conducerea companiei CNAIR. Se așteaptă ca în câteva săptămâni, să fie anunțate rezultatele pe cele patru loturi de pe tronsonul Buzău-Focşani, asta dacă nu intervin alte neprevăzute. Să sperăm că până în August 2022 vom avea un rezultat din partea Comisiei de Evaluare.

În acest moment sunt pe ultima sută de metri finalizarea caietelor de sarcini pentru tronsoanele Focșani- Bacău și Bacău-Pașcani. Se dorește ca până la sfârșitul lunii să avem licitații deschise pe aceste tronsoane.” a declarat Cataloin Urtoi – consilier la Ministerul Transporturilor

Lucrarile la Autostrada A7 sunt fnantate prin PNRR.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.