În acest moment, la Spitalul Județean de Urgență Bacau sunt tratați și pacienți cu coronavirus

Directorul medical al SJU Bacau, doctorul Ioana Dinu, a anuntat ca in acest moment la Spitalul Judetean Bacau se trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Intrucat spitalele din Iasi nu mai primesc pacienti din Bacau, SJU Bacau va trata pacientii din judet.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

„În acest moment, la Spitalul Județean de Urgență Bacau sunt tratați și pacienți cu coronavirus. O mare parte dintre aceștia provin din Moinești și zonele limitrofe!

Toți acești pacienți sunt direcționați spre SJU Bacău, pentru că spitalele din Iași nu mai preiau aceste cazuri medicale!Nu trebuie periclitată funcționarea SJU Bacău, spital căruia se adresează pacienți din tot județul Bacău (județ cu 600.000 locuitori) și care au nevoie de tratament de specialitate urgent, pentru alte afecțiuni și patologii care le pun viața în pericol.

La nivelul SJU funcționează secții inexistente la celelalte unități medicale din județ, care pot deservi mult mai bine cazuistica medicală. Este vorba de secțiile Radioterapie, Maternitate( mari prematuri), Chirurgie plastică (mari Arși) sau Chirurgie pediatrică care sunt singulare in județ prin natura serviciilor medicale oferite!” a anuntat doctorul Ioana DInu

 

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here