In 4 ore, politistii rutieri au lasat fara carnet 39 de soferi si au dat 135 de amenzi


Poliţiştii rutieri băcăuani au intensificat acţiunile în trafic, pe principalele artere din judeţ, în scopul reducerii riscului rutier. 39 de permise de conducere au fost reținute Totodată, au fost aplicate 135 de sancțiuni contravenționale.

La data de 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15.00-19.00, sub coordonarea Direcției Rutiere, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău şi polițişti din cadrul Inspectoratelor de Poliție Vrancea și Neamț au desfășurat o acțiune ce a vizat prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, îndeosebi viteza excesivă.

S-au folosit echipamente video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrul portabil model TruCAM.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 135 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 78.000 de lei, din care, 96 pentru încălcarea limitelor legale de viteză, 2 pentru conducere sub influența alcoolului, 1 pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare, iar restul pentru alte abateri.

           Ca măsuri tehnico-administrative au fost reţinute 39 de permise de conducere (35 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru conducere sub influența alcoolului, 1 pentru depășire neregulamentară).

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.