Imagini noi de pe Autostrada A7 Focsani – Bacau. Care este stadiul lucrarilor

0

30% este gradul de executie pe tronsonul 2 – Domnesti Targ-Racaciuni, din Autostrada Moldovei A7 ( Focsani – Bacau). Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

In vizita de lucru pe santierul Autostrazii Moldovei A7, oficialii guvernamentali au anuntat ca anul acesta se vor deschide doua loturi din Ploiesti – Buzau si doua din Buzau – Focsani. Totusi, Umbrarescu a declarat ca incearca sa finalizeze toate cele 4 loturi din Buzau – Focsani, sa dea „la gata” toata bucata de autostrada de la Focsani pana la Buzau, in acest an.

„Din cele 13 loturi de la Ploiești la Pașcani, se lucrează pe toate 13. Conform contractelor, pe patru dintre ele ar trebui să se termine lucrările anul acesta, adică pe primele două loturi de la Ploiești la Buzău și pe loturile 1 și 4 între Buzău și Focșani. Având un constructor român foarte bun, pe lângă aceste 4 loturi, care se vor finaliza anula acesta, mai putem vorbi de două loturi și jumătate, și anume loturile 2 și 3 dintre Buzău și Focșani, adică vom avea în întregime Buzău – Focșani autostradă, și aici la Adjud, pentru că este foarte important să se finalizeze și să poate fi ocolit Adjudul, pierzându-se foarte mult timp în Adjud”, a explicat Grindeanu.

@sorin.grindeanu7 Lucrări pe Lotul 2 Domnești Târg – Răcăciuni al Autostrăzii Focșani- Bacău #fyp #Romania #infrastructure #AutostradaMoldovei ♬ Rock and Roll Session – Canal Records JP

Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.