Imagini din drona, de pe A7 Bacau – Pascani. Umbrarescu lucreaza pe toate cele trei loturi, chiar si pe timp de noapte!

3

Noi imagini au fost publicate in spatiul publicat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Imaginile sunt realizate pe toate cele trei loturi din Autostrada Moldovei A7 – tronsonul Bacau – Pascani. Aceasta bucata este cea mai scazuta ca nivel de executie, astfel ca Umbrarescu a mobilizat sute de utilaje si muncitori pe toate cele trei tronsoane pentru a grabi ritmul lucrarilor.

Autostrada Bacau – Pascani este compusa din trei loturi:

LOT 1 (km 0+000 – km 30+300), cuprinzând zona de la Bacău (Săucești) până la Trifești (Neamț).

LOT 2 (km 30+300 – km 49+299), delimitând regiunea dintre Trifești și Gherăești (jud. Neamț).

LOT 3 (km 49+299 – km 77+393.70), în care se desfășoară lucrările între localitățile Mircești și Pașcani (jud. Iași).

Imaginile de mai jos sunt realizate in zona Horia (jud. Neamț) și Mircești (jud. Iași). Pentru implementarea acestor lucrări ASOCIEREA S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L., a mobilizat aproximativ 300 de utilaje și implică peste 800 de muncitori.

De asemenea, 70 de utilaje si 50 de autobasculante ale UMB lucreaza la nodul rutier de tip turbion, situat la intersecția autostrăzilor A7 și A8, în zona Pașcani – Sodomeni, județul Iași. Aceste activități sunt integrate în proiectul Autostrăzii A7, tronsonul Bacău – Pașcani (Lot 3, Mircești – Pașcani). Nodul rutier în dezvoltare reprezintă o construcție inedită în România, caracterizată de 12 pasaje și bretele cu raze cuprinse între 400 și 600 m.

Umbrarescu lucreaza pe timp de noapte la Bacau – Pascani

Lucrări pe timpul nopții pe Lotul 2 Trifești-Gherăești


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. Felicitari!Din pacate singurul constructor din Romania care poate finaliza astfel de proiecte.Daca Romani ar avea 2 -3 UMB,proiectele de infrastructura ar fi in alta epoca..asa stam si ne rugam de UMB sa fie un fel de superman..

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.