Imagini de pe A7 Focsani – Bacau. Umbrarescu construieste un pasaj peste DN2-E85

2

Noi imagini de pe santierul Autostrazii A7 Focsani – Bacau au fost publicate in mediul online. Intr-o filmare facuta din drona, se pot vedea lucrarile la pasajul superior de la A7 Focsani – Bacau, ce se va construi peste DN2-E85 si CF500.

Autostrada Focșani – Bacău, un proiect de infrastructură vital pentru dezvoltarea regiunii, avansează cu pași siguri către finalizare. Această autostradă, cu o lungime totală de 95,9 kilometri, este împărțită în trei loturi, fiecare reprezentând un pas important către conectivitatea și mobilitatea sporită între orașele Focșani și Bacău.

Lotul 1, care se întinde de la Focșani la Domnești Târg, cu o lungime de 35,6 kilometri, este gestionat de către Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL. Acest lot a început în mod oficial în luna martie a anului 2023 și are în vedere o durată de execuție de 30 de luni. Valoarea contractului pentru acest tronson este de impresionantul 2,354 miliarde de lei, fără TVA, finanțarea provenind din PNRR. Până în prezent, acest lot a atins un stadiu de 5% și este programat să fie deschis traficului în anul 2025.

Lotul 2, care se întinde de la Domnești Târg la Răcăciuni, cu o lungime de 38,78 kilometri, este, de asemenea, gestionat de către Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL. Acest lot a început execuția în luna mai a anului 2023 și are o durată de contract de 30 de luni. Valoarea acestui contract se ridică la 2,485 miliarde de lei, fără TVA, și este finanțat din fondurile PNRR. Stadiul actual al acestui lot este de 2%, iar termenul de deschidere pentru trafic este planificat pentru anul 2025.

Lotul 3, care leagă Răcăciuni de Bacău, cu o lungime de 21,52 de kilometri, este, de asemenea, administrat de Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL. La fel ca lotul anterior, acesta a început execuția în luna mai a anului 2023 și are o durată de contract de 30 de luni. Valoarea acestui contract se ridică la 1,673 miliarde de lei, fără TVA, și este finanțat din PNRR. Stadiul actual al acestui lot este de 2%, iar termenul de deschidere pentru trafic este, de asemenea, prevăzut pentru anul 2025.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.