Imagini de pe A7 Buzau – Focsani. Grindeanu: „În toamna acestui an, spre sfârșitul anului se va circula pe cele 4 loturi”

0

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că UMB va finaliza lucrările pe toate cele patru loturi ale secțiunii Buzău-Focșani de pe Autostrada Moldovei (A7) până la sfârșitul acestui an. Declarația a fost făcută în cadrul primei sale vizite de verificare pe A7, în acest an.

La începutul acestui an, gradul de execuție pe cei 82 de kilometri dintre Buzău și Focșani se situează între 27 și 29%. Termenul de finalizare în 2024 vizează doar loturile de la capete, respectiv Buzău-Vadu Pașii (4,6 km) și Mândrești/Munteni-Focșani (10 km), în timp ce loturile 2 și 3 sunt programate pentru finalizare în 2025.

Sorin Grindeanu: „Pe primele două tronsoane, de la Ploiești la Buzău, vă pot spune că rămânem pe termenul asumat, și anume octombrie anul acesta vor fi date în circulație. Pe lotul trei vor începe lucrările la 1 martie, iar aici, pe cele patru loturi, este o mobilizare nu bună, ci foarte bună. În toamna acestui an, spre sfârșitul anului, se va circula pe cele patru loturi chiar dacă două au termenul 2025; avem un constructor care de fiecare dată reușește să devanseze toate aceste termene asumate și nu va face excepție acest tronson de la Buzău la Focșani


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.