Imagini cu atentatorii de la Neamt, in timp ce amplasau bomba (VIDEO)

0

Vineri dimineata , au fost prinse in flagrant trei persoane, in timp ce incercau sa amplaseze o bomba cu exploziv militar in Piatra-Neamt, pe strada Privighetorii, sub masina lui Bogdan Mararu, fratele lui Gheorghita Mararu, asasinat in noiembrie 2010.

Cei trei tineri prinşi în flagrant, vineri dimineaţă, în timp ce montau un dispozitiv exploziv sub un Range Rover, maşina lui Bogdan Mararu, erau monitorizaţi de către SRI, DGIPI, DIICOT şi Direcţia de Operaţiuni Speciale din IGPR timp de două săptămâni, iar vineri dimineaţă au fost prinşi în flagrant, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Cătălina Bădeanu, potrivit Mediafax.

Poliţia a dat publicităţii imagini filmate în timp ce atentatorii din Neamţ montau bomba care ar fi trebuit să îl omoare pe Bogdan Mararu. Şase pesoane au fost duse la audieri la DIICOT Neamţ în cazul privind tentativa de asasinat a interlopului Bogdan Mararu, sub maşina căruia fusese amplasat un dispozitiv ce conţinea patru kilograme de substanţă explozivă, probabil C4.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.