Identificaţi şi cercetaţi de poliţiştii din Moineşti după ce ar fi sustras bunuri în valoare de 8.500 de lei

0

 

             Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au identificat cinci persoane bănuite de sustragerea unor bunuri din trei locuinţe din mediul rural. Acestea sunt cercetate  pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti aproape în totalitate.

 Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în perioada 14-17 iunie a.c., persoane necunoscute au pătruns în locuinţe din comunele Pârjol şi Strugari, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 8.500 de lei.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea a cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 52 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

Doi dintre autori, ambii de 17 ani, din comuna Pârjol, ar fi pătruns în locuinţa unei femei, de unde ar fi sustras două butelii de aragaz.

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Strugari, ar fi pătruns în locuinţa unei femei din localitate, de unde ar fi sustras bani şi un telefon mobil.

De asemenea, un tânăr de 18 ani, din comuna Ungureni şi un bărbat de 34 de ani, din comuna Livezi, ar fi sustras mai multe scule, acumulatorul unui autoturism din garajul unei femei din comuna Strugari, precum şi 80 de litri de motorină din rezervorul unui camion.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 90%.

S-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.