Idei smart, concerte, filme, street art, dans si ateliere la Street Delivery Bacau 2018 [24-26 august]

Publicitate

“Poti supravietui orasului tau, insa n-ai vrea sa-l traiesti?” Lasa masina acasa si vino la Street Delivery Bacau intre 24-26 august, pe Aleea Parcului. Revendica-ti orasul la pas cu idei smart, concerte, proiectii de film, street art, dans, ateliere, proiecte comunitare! Totul cu intrare libera, fiindca strada e a ta!


Street Delivery Bacau editia a II-a este un manifest urban care are loc pe strazile din Romania, fiind cunoscut si ca cel mai influent eveniment de responsabilitate civica de la noi din tara, pentru o urgenta comuna: nevoia unor orase pentru oameni. De asemenea, credem ca strazile sunt facute pentru oameni, nu numai pentru masinile lor.

Tema Street Delivery Bacau editia a II-a din 2018 este “Smart Cities?”, iar semnul intrebarii din titlul ei nu este intamplator. Chestionam capacitatea tehnologiei de a ne face mai destepti, mai intelepti, mai buni. Invitam cetateni, organizatii si companii sa propuna moduri prin care orasele noastre sa devina mai inteligente, mai vii, mai prietenoase cu locuitorii lor.

Evenimentul se va desfasura intre 24-26 august pe strada Aleea Parcului din Bacau si va gazdui peste 20 de workshop-uri si activitati menite sa interactioneze cu participantii evenimentului. Publicul bacauan se va putea relaxa la proiectiile de film care vor avea loc in fiecare dintre cele trei seri de la ora 21:30. Tot in cadrul evenimentului, peste 10 trupe / artisti vor urca pe scena.

Accesul la eveniment este gratuit si nu are restrictii de varsta.

Street Delivery e un proiect creat de Fundatia Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania, si implementat de Federatia Tinerilor din Bacau, cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau si al Primariei Muncipiului Bacau. Powered by SCC Services Romania.”

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here