Hrebenciuc: PSD Bacau il sustine pe Victor Ponta


Viorel Hrebenciuc il sustine pe Victor Ponta , desi lui Geoana i-a fost strateg de campanie la alegerile pentru presedentie:

„Luni exista contextul potrivit pentru înlocuirea lui Mircea Geoană cu Titus Corlăţean, dar demersul s-a blocat din cauză că domnul Geoană a preferat să rămână în funcţie în detrimentul deciziei partidului. Susţinem decizia de luni a BPN, precum şi intenţia preşedintelui Victor Ponta de a duce până la capăt acest demers, pentru că este unul legitim. Iar sancţionarea lui Mircea Geoană, în urma recomandării comisiei de integritate, este necesară pentru că acesta nu este la prima sfidare a autorităţii partidului. Suntem în faţa unei lupte foarte grele, în 2012, şi avem nevoie de o solidaritate a liderilor şi de unitate de monolit. În prezent, Mircea Geoană rămâne în funcţia de la Senat doar cu sprijinul actualei puteri şi împotriva deciziei PSD. El se situează, de facto, în afară partidului, luând cu el şi funcţia de Preşedinte al Senatului”, a transmis Viorel Hrebenciuc.

Comunicat PSD Bacau :

COMUNICAT DE PRESĂ Organizatia Judeteana PSD Bacau reunita in cadrul Biroului Permanent sustine in mod public pozitia exprimata prin vot unanim in cadrul sedintei Biroului Permanent National de luni, 07.11.2011, referitoare la decizia de schimbare din functie a domnului Mircea Geoana.
Organizatia Judeteana PSD Bacau considera ca punctul de vedere al presedintelui partidului, Victor Ponta, sustinut de Biroul Politic Permanent reprezinta pozitia oficiala a PSD.

Decizia de schimbare din functia a Presedintelui Senatului a fost luata in unanimitate de catre toti membrii Biroului Permanent National si fiecare membru are obligatia de a se supune acestei decizii statutare, inclusiv Adrian Nastase si Ion Iliescu.

Mircea Geoana trebuie sa respecte decizia partidului sau sa suporte consecintele prevazute de statutul partidului. In calitatea sa de fost presedinte ar trebui sa inteleaga importanta respectarii deciziilor partidului. Mircea Geoana are datoria de a sustine actuala conducere a PSD, cu atat mai mult cu cat este direct responsabil pentru faptul ca partidul se gaseste astazi in opozitie. Astazi, PSD este in opozitie pentru ca Mircea Geoana a pierdut alegerile prezidentiale din 2009.

Partidul Social Democrat are datoria de a veni astazi in fata alegatorilor cu o alternativa credibila si viabila la guvernarea Basescu-PDL. Aceasta alternativa nu poate fi Mircea Geoana. Alternativa la Traian Basescu si PDL sunt Victor Ponta, PSD si USL.

Organizatia Judeteana PSD Bacau face un apel la unitate in cadrul partidului. Este timpul sa strangem randurile si sa ne pregatim pentru batalia electorala extrem de importanta care ne asteapta anul viitor. Adversarul nostru este PDL, iar orice lupta interna nu face altceva decat sa le dea mai multe sanse sa ramana la putere. Luptele interne trebuie sa inceteze, iar cei care nu inteleg acest lucru trebuie sa plece din partid.

Organizatia Judeteana a PSD Bacau isi reafirma sprijinul pentru Victor Ponta si considera ca obiectivele fundamentale ale partidului sunt castigarea alegerilor si revenirea la guvernare.

Biroul de presă al PSD Bacău

Sursa : qmagazine.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAccident rutier cu victima in Nicolae Balcescu
Articolul urmator4 masini implicate intr-un accident produs la Garleni

1 comentariu

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.