Hrebenciuc : „Nu vor fi tombole”

O hartie de ordin intern a PSD-ului a aparut zilele acestea la TV si in presa, in care se arata ca USL va organiza tombole cu premii pentru a stimula oamenii sa mearga la referendum

Vicepreşedintele Camerei Viorel Hrebenciuc (PSD) a declarat, miercuri, că PSD nu va încerca să atragă oamenii la vot prin organizarea de tombole, întrucât astfel de acţiuni „nu sunt în cea mai bună regulă”, conform legii.

Întrebat dacă PSD încearcă să rezolve prezenţa vot prin tombole, Hrebenciuc a spus: „Nu, nu. Acele acţiuni nu sunt legale. Eu vă spun, pentru că ştiu despre ele, la Bacău de vreo şase ani de zile s-a cercetat un asemenea caz, conform legii nu sunt în cea mai bună regulă din ce ştiu”.

„Nu ştiu de ce pe o hârtie de ordin intern, care circulă între noi, facem un asemenea caz. Mi se pare puţin aiurea şi nu face parte decât din faptul că domnul Dragnea este ţintă pentru adversarii din PDL şi din partea preşedintelui Traian Băsescu”, a spus Viorel Hrebenciuc.

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, marţi, referindu-se la „faimoasa circulară a lui Dragnea”, că PDL va depune sesizare penală la adresa lui Liviu Dragnea şi a responsabililor USL pentru încălcarea legii şi săvârşirea infracţiunii de oferire de mită electorală.

Conform cotidianului „Adevărul”, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, le-a trimis scrisori directorilor de campanie social-democraţi în care le cere să organizeze tombole pentru alegători cu premii de genul bilete la concerte, filme, cărţi, vacanţe, cartele de telefon, precum şi diverse evenimente în ziua votului, cum ar fi spectacole sau locuri de joacă (evenimente cu clowni, baloane, zâne, biciclete etc.) pentru copiii ai căror însoţitori fac dovada participării la vot.

 

Sursa: gandul.info

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here