Hrebenciuc, despre moartea lui Sechelariu: „Haideti sa va spun un mic secret”


HrebeViorel Hrebenciuc, omul care l-a introdus in fotbal pe Dumitru Sechelariu, dezvaluie ce discutie a avut cu fostul patron al echipei FCM Bacau cu scurt timp inainte ca acesta sa moara.

Aflat pe patul de moarte, Sechelariu se gandea numai la cei 800 de mii de euro pe care Gigi Becali trebuie sa-i dea pentru transferul lui Eugen Baciu.

Sechelariu l-a rugat pe Hrebenciuc sa intervina pe langa Gigi Becali, dar acest lucru nu s-a intamplat.

„Haideti sa va spun un mic secret! Eu nu mai vorbisem de vreo opt ani cu Sechelariu, dar am avut o discutie inainte cu vreo doua, trei zile inainte de a se stinge, am fost si cu el de la Iasi la Bucuresti, am mai pus la punct niste lucruri intre noi. Dar m-a rugat acelasi lucru in povestea cu Baciu, sa intervin ca sa se rezolve aceasta chestiune. Eu m-am intalnit cu Gigi la Amsterdam, la partida cu Ajax, insa nu era momentul pentru o asemenea tema. Nici nu stiu exact care a fost intelegerea intre ei, e o problema pe care nu o stapanesc bine”, a spus Viorel Hrebenciuc, intr-un interviu acordat pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Hrebenciuc a vorbit si despre modul in care l-a convins pe Dumitru Sechelariu sa intre in fotbal.

„N-a fost foarte greu sa-l conving, fiindca si el isi dorea mult sa se implice in acest fenomen. Eram atunci prefect de Bacau si stiu ca am purtat cu el o discutie intr-un moment in care clubul intrase intr-un oarecare impas, fiindca nu mai putea fi sustinut de Constar, compania ce gestiona gruparea. I-a placut ideea si a intrat imediat in proiect”, a explicat Hrebenciuc.

Dumitru Sechelariu a condus timp de 21 de ani clubul FCM Bacau.

Fostul primar al Bacaului a murit, sambata dimineata, la o clinica din Viena.

Sursa: ziare.com

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.