Hotnews: Hrebenciuc, urmărit penal de DNA


Viorel Hrebenciuc este urmarit penal de procurorii DNA in dosarul Laura Georgescu – CNA, fiind suspectat ca si-a exercitat influenta politica pentru obtinerea unei licente pentru un post de televiziune.

„Sunt suspect in aceasta cauza, am luat cunostinta de acest lucru”, a spus Hrebenciuc, la iesirea din sediul DNA, unde i s-au aud la cunostinta acuzatiile. Politicianul s-a declarat „o victima coletarala” in acest dosar si a precizat ca nu poate oferi amanunte.

El a adaugat ca este anchetat in baza articolului 13 din legea 78/2000, articol care prevede: „Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani”.

Intrebat de ziaristi daca a discutat cu Laura Georgescu, acesta a raspuns: „Niciodata, nici nu o cunosc”. „Nu mi-e teama pentru ca stiu ce am facut, sau stiu ce n-am facut”, a mai spus Hrebenciuc.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.