Hotnews: Hrebenciuc, urmărit penal de DNA

0

Viorel Hrebenciuc este urmarit penal de procurorii DNA in dosarul Laura Georgescu – CNA, fiind suspectat ca si-a exercitat influenta politica pentru obtinerea unei licente pentru un post de televiziune.

„Sunt suspect in aceasta cauza, am luat cunostinta de acest lucru”, a spus Hrebenciuc, la iesirea din sediul DNA, unde i s-au aud la cunostinta acuzatiile. Politicianul s-a declarat „o victima coletarala” in acest dosar si a precizat ca nu poate oferi amanunte.

El a adaugat ca este anchetat in baza articolului 13 din legea 78/2000, articol care prevede: „Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani”.

Intrebat de ziaristi daca a discutat cu Laura Georgescu, acesta a raspuns: „Niciodata, nici nu o cunosc”. „Nu mi-e teama pentru ca stiu ce am facut, sau stiu ce n-am facut”, a mai spus Hrebenciuc.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.