„Hotelul Dedeman” din Italia se va redeschide pentru un ultim sezon, inainte de a fi renovat complet

0

Frații Pavăl, cei care dețin lanțul de magazine Dedeman, au decis să amâne planurile de renovare pentru hotelul Grand Gardone din Italia, pe care l-au achiziționat în primăvara acestui an. Hotelul va fi redeschis pentru ultimul sezon la finele lunii martie 2024, iar lucrările de modernizare vor începe după încheierea acestuia.

Pavăl Holding și Apex Alliance au achiziționat hotelul Gardone din Italia în primăvara acestui an, anunțând investiții de 45 de milioane de euro pentru transformarea sa într-o unitate de cinci stele. Cu toate acestea, lucrările care trebuiau să înceapă la începutul lui 2024 au fost amânate. Hotelul va mai funcționa pentru un ultim sezon, redeschizându-și ușile pe 28 martie 2024 și urmând a rămâne deschis până în toamnă.

În cadrul procesului de renovare și rebranding, cei care efectuează rezervări până la sfârșitul acestui an beneficiază de o reducere de 25%. Tariful pentru șase nopți de cazare într-o cameră standard la hotelul Dedeman în luna iunie 2024 este de 1.305 euro.

Sursa: economica.net


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.