Hoț de 16 ani din Bacău, reținut pentru furt și fraude bancare la Onești

0

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii oneșteni au fost sesizați de către un bărbat, de  44 de ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 15/16 octombrie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras din autoturism mai multe bunuri.

          Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 15/16 octombrie a.c, persoane necunoscute ar fi pătruns într-un autoturism ce se afla parcat pe strada Pajura din municipiu, de unde ar fi sustras o sumă de bani, un telefon mobil și două carduri bancare.       Ulterior, cu cardurile bancare ar fi fost efectuate mai multe cumpărături de la diferite societăţi comerciale din Onești.

          În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Onești au depistat un tânăr de 16 ani, din municipiul Bacău, bănuit de comiterea faptelor.

            După administrarea probelor, față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.