Horoscop Mihai Voropchievici: Karma în dragoste, în funcție de zodie! Patru zodii sunt agresive, patru se atașează posesiv, alte patru ignoră și rănesc

0

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la “Adevăruri ascunse”, cele mai importante aspecte ale influenței karmei în dragoste

HOROSCOP. Potrivit lui Voropchievici, există trei tipuri de karmă: karma de agresivitate, karma de atașament posesiv și karma de ignoranță.

HOROSCOP. Karma de agresivitate: BERBEC, BALANȚĂ, RAC ȘI CAPRICORN

HOROSCOP. “În momentul când Berbecul, că este bărbat sau femeie, va înțelege că tot ceea ce înseamnă dragostea pentru el, nu trebuie făcută sub forma de agresivitate. Aceasta karmă de agresivitate trebuie să fie controlată. În cuplu nu are ce căuta agresivitatea, ridicatul mâinii.

HOROSCOP. Chiar dacă ai ridicat tonul – ai lămurit o problemă, dar asta nu însemnă că eu, automat, prin agresivitatea respectivă îmi dovedesc cât de multă dragoste am.

HOROSCOP. Aceeași poveste se întâmplă și la Balanță, care are de multe ori o proastă utilizare a unor fonduri materiale. Și atunci, nu mai are cum să ofere dragoste pentru că nu mai are forța financiară. Dragostea la Balanță trece prin fantasmagoria asta că dacă va fi îmbrăcat și pus la patru ace automat va crea o stare de bine celor din jur.

HOROSCOP. De multe ori vine ostentativ să-și ofere dragostea asta prin a-ți băga pe gât un cadou ca să-ți demonstreze cît de mult te iubește. Dar tu nu ai nevoie de așa ceva pentru că vrei să-ți cumperi ce îți place ție. Și atunci devine agresiv.

HOROSCOP. Și Racul cât e de bun, de afectiv, de familist, este la fel de agresiv ca și Berbecul și Balanța.

HOROSCOP. De multe ori, Racul vine și pune interdicții. În momentul când nu îi convine ceva, lovește direct în sexualitate, adică își neglijează partenerul. ‘Mă doare capul’, dar el, de fapt nu are nimic.

HOROSCOP. Și Capricornul face la fel. Îl ia pe ‘Nu’ în brațe: ‘N-am chef’, ‘nu-mi trebuie’, ‘nu vreau’, și a tras linie. Și te-a pedepsit! Folosind aceasta pedeapsă se ajunge la dispute fantastice”, a spus Mihai Voropchievici.

HOROSCOP. Karma de atașament posesiv: TAUR, LEU, SCORPION ȘI VĂRSĂTOR

HOROSCOP. “Taurul poate avea acest atașament posesiv vizavi de un partener când acesta deține niște valori financiare fantastice. Taurul este conservator și în a face sex – îi trebuie hotel de 7 stele, o cameră extraordinară cu satin, cu aur, cu argint.

HOROSCOP. Leul este fantastic de strălucitor, de epatant și are nevoie de cineva care strălucește lânga el, dar care să-l scoată și pe el în valoare. În momentul în care te atașezi de un nativ Leu, te atașezi cu scopul de profita, fiindcă el e darnic.

HOROSCOP. El ultimul bănuț pe care îl are îl împarte cu ceilallți. Nu se atașează de valori, dar nici nu permite ca cineva să se împăuneze cu meritele lui.

HOROSCOP. Scorpionul, care este mai mistic, mai introvertit, în momentul când pune ochii pe cineva, nu o lasă să miște în font. E atât de posesiv în dragoste că ar fi în stare să facă și moarte de om.

HOROSCOP. Și la Scorpioni și la Vărsător această posesivitate se manifestă foarte ciudat prin pierderi de posesiuni, de bani. De multe ori, din acest exces de posesivitate sunt furați, pentru că atunci când au partenerul sub tutelă vor să dețină tot, inclusiv finanțele”, a explicat numerologul.

HOROSCOP. Karma de ignoranță: GEMENI, FECIOARĂ, SĂGETĂTOR ȘI PEȘTI

HOROSCOP. “Acestea corespund folosirii necorespunzătoare a tot ceea ce înseamnă comunicare, informare. Suntem căsătoriți: Gemeni cu o Fecioră – e totul perfect, atâta timp cât gemenii nu încep să devieze de la problemă.

HOROSCOP. Fecioara e mai tipicară, caută să țină din scurt, pe când Geamănul nu poate. nu are cum, îi place libertatea. Fecioarele nu se vaită, nu spun nimic. Săgetătorul cu Peștii, o zodie de foc cu una de apă, e clar o discrepanță.

HOROSCOP. Săgetătorul încearcă să incite apa, să o clocotească, dar Peștii au nevoie de siguranță, pe când Săgetătorilor le place să ignore. Pe plan afectiv, karma asta de ignoranță este un foc de artificii. Nu există acea implicare totală”, a mai spus Mihai Voropchievici.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.