Horeca Unika – accesoriul ideal pentru restaurantul dumneavoastră

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Se spune că un restaurant care își respectă clienții își dorește să le ofere un nivel ridicat de confort și se ocupă de toate detaliile aferente, pornind de la design și ajungând până la accesorizare. Să aveți produse personalizate și unice care să atragă atenția și să transforme complet aspectul locației este cheia succesului.

Doarece în industria HORECA, așteptările și exigențele clienților cresc în fiecare zi, companiile care produc și personalizează materialele promoționale trebuie să acorde din ce în ce mai multă atenție detaliilor și calității. Departamentul HORECA din cadrul companiei UNIKA este adaptat standardelor de calitate cerute astăzi, și proiectează, realizează și personalizează accesorii promoționale pentru HORECA de cea mai bună calitate.

Vă întrebați prin ce se diferențiază Unika de ceilalți producători? Prin calitate, atenție la detalii și dedicare.

Design-ul modern, rezistența în timp și calitatea sunt doar o parte din lucrurile pentru care merită să alegi Unika. Iar dacă vreți să fiți siguri că faceți o alegere corectă, noi vă spunem de ce să optați pentru produsele Unika:

Au o colecție unică

În ceea ce privește secțiunea Horeca, cei de la Unika au pregătit o colecție unică, deosebită prin modele și design. Printre acestea se regăsesc mape meniu, mape notă de plată, cărți de onoare.

Toate acestea se pot personaliza la cererea dumneavoastră, prin mai multe modalități: timbru sec, print UV, broderie sau folio.

Pun pasiune în ceea ce fac

Atunci când faci ceva ce îți place, acest lucru se reflectă în produsele și serviciile oferite. Atunci când te respecți pe tine, le oferi respect și celor din jur. Pentru Unika, satisfacerea clienților este cel mai important lucru și din acest motiv se perfecționează și mai mult  în fiecare zi.

Sunt profesioniști

Experiența cumulată pe parcursul timpului a făcut din membrii acestei companii adevărați profesioniști. Orele de muncă petrecute cu scopul realizării unor produse de cea mai bună calitate au însemnat o continuă evoluție, perseverență.

Au prețuri accesibile oricărui buzunar

Spre deosebire de alți producători, cei de la Unika se gândesc și la buget. Deși calitatea unui produs se reflectă în prețul acestuia, care este de obicei unul mare, la Unika vei putea găsi produsele potrivite pentru tine la prețuri avantajoase, întrucât acestea corespund oricărui buget.

Satisfac până și cele mai exigente cerințe

În cazul în care vă considerați o persoană greu de mulțumit, perfecționistă, găsind destul de rar ceva care să vă placă, ar fi bine să știți că pentru Unika acest lucru nu reprezintă o problemă. Design-ul modern, elegant al produselor, calitatea, materialul din care sunt realizate se ridică până la cele mai înalte standarde.

Vor lansa o nouă colecție spectaculoasă în 2020

În fiecare an, tendințele se schimbă –  ceea ce înseamnă că și design-ul locației dumneavoastră ar trebui să includă noi concepte în cadrul proiectului. Trendurile de a comunica brandul unui restaurant/hotel s-au dezvoltat în 2019, iar cei de la Unika vor continua să ne surprindă plăcut și în acest an. Cum? Prin lansarea unei noi colecții spectaculoase. Indiferent că vă doriți să achiziționați o mapă meniu restaurant, mapă pentru nota de plată sau de ce nu, cărți de onoare, la Unika le veți găsi pe toate – și, după cum tocmai v-am spus, în curând disponibile într-o nouă colecție. Iată cum arată cele mai populare produse din categoria Horeca, marca Unika:

Așadar, dacă vă doriți să vă surprindeți clienții într-un mod plăcut și să le oferiți ceva diferit față de ceea ce le oferă concurența, HORECA Unika este alegerea ideală! Design-ul modern și elegant al acestor produse vor îmbunătăți considerabil aspectul locației dumneavoastră și veți reuși în acest mod să le oferiți clienților o atmosferă plăcută și relaxantă.

Pentru că Unika înseamnă produse de calitate, rezistente și realizate cu o atenție deosebită, se vor potrivi de minune cu localul dumneavoastră! Alegeți calitatea, respectiv Unika!

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here