Hackerii romani lovesc din nou!

2

Hackerii romani lovesc din nou! Tinta lor de data aceasta a fost Ungaria.Ei au reusit sa sparga cele mai importante surse de informatii din Ungaria: budapesttimes.hu (puteti inca accesa -prob nu sunt rezolvate inca la situri), tv2.hu, magyarhirlap.hu, dar si   echotv.hu.Mesajul transmis astazi de ei a fost : „V-ati inselat crezand ca o palma data istoriei si poporului Roman(15.03.2011) va intoarce si celalalt obraz.Constiinta nationala ne obliga sa luam masuri morale ca Eroii Neamului Roman sa se odihneasca in continuare in liniste. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru defaimare, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si i-ati „spanzurat” crezand in falsa razbunare. Acesta este raspunsul celor care au uitat ca maghiarii sunt o minoritate in Romania, a celor care nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbol national, si a celor care mai au curaj inca sa ne tina prelegeri de pedeapsa si onoarea in tara noastra…puneti-ne rabdarea la incercare! „RNS – Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre, asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane”. Mesajul a fost incheiat cu un citat scris de poetul Adrian Paunescu in ” A doua scrisoare catre Avram Iancu” …Nepricopsitii nu pot intelege/Ca nu-i ardealul un tinut de robi/ El simte si vorbeste romaneste/ si nu asteapta legi de la neghiobi „.

Romanian National Security este la a patra actiune de acest gen.In urma cu un an RNS a spart site-ul celui mai mare ziar din Anglia : The Daily Telegraph.Mesajul lor a fost urmatorul atunci: „Ne-am saturat sa vedem cum niste gunoaie ca voi incearca sa isi bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala, si numindu-ne „romanian gypsies” si difuzand emisiuni aiurea gen Topgear.Daca ati avut tupeul sa enervati o tara intreaga, aflati ca nu ne vom opri aic! si semneaza cu Romania. RNS are simtul umorului deoarce incheie:” Guess what, gypsies aren’t romanians!”.

Romanian-National-Security-The-Telegraph

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa ce au terminat cu site-ul din Anglia RNS s-a mutat in Franta unde a spart site-ul ziarului Le Monde dar si subdomeniile acestuia.Mesajul a fost: “Noi v-am respectat Franta, voi trebuie sa respectati ROMANIA!” aparut in lemonde.fr in aprilie 2010.

Nu putem sustine aceste actiuni dar trebuie sa spunem ca Romanian National Security isi apara tara si locuitorii ei cu orice pret cum ar trebui sa facem cu totii cand auzim cuvinte jignitoare la adresa noastra ca romani sau a stramosilor nostri.

Romanian-National-Security
Romanian-National-Security

Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.