Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau angajeaza ofiter specialist


Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău organizează concurs, prin rechemare în activitate sau încadrare directă, pentru ocuparea unui post vacant de ofițer specialist la compartimentul Marketing si Achiziții, funcție de execuție prevăzută cu studii superioare.

Concursul se adresează absolvenților instituțiilor de învățământ superior cu specializări în domeniile studii universitare de licenţă cu diplomă de licență, cuprinse în ramurile științe militare, științe juridice, ordine publică, științe economice.

​Cererea de înscriere la concurs, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare și cartea de identitate se transmit scanate, începând de astăzi,12.09.2022, până pe 20.09.2022, ora 16.00, exclusiv online la adresa de e-mail: resurseumane@grupareajandarmibacau.ro.

Dosarul, în volum complet, se transmite scanat, exclusiv online, la adresa de e-mail: resurseumane@grupareajandarmibacau.ro, începând de astăzi, 12.09.2022, până pe data de 23.09.2022, ora 16.00.

Toate informațiile privind cerințele postului, condiții de încadrare, calendarul concursurilor, formularele necesare, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând pagina web a instituției noastre:

http://www.grupareajandarmibacau.ro/anunt-de-rechemare…/.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.