Grup Serban cumpara o noua ferma si ajunge sa exploateze peste 13.000 de hectare

0

Grupul Șerban Holding, o companie antreprenorială românească ce operează în diverse sectoare agricole, continuă strategia sa de extindere și consolidare a poziției sale prin achiziționarea unei noi ferme în județul Vaslui.

Prin preluarea integrală a companiei Fyn Invest Danmark, care administrează aproximativ 800 de hectare de teren agricol, inclusiv terenuri deținute și închiriate, Grupul Șerban Holding își mărește activitatea și ajunge să exploateze aproximativ 13.300 de hectare de teren arabil, concentrându-se în special pe culturile cerealiere cultivate prin metode de agricultură regenerativă. Valoarea acestei tranzacții se ridică la 1,5 milioane de euro.

Această achiziție se înscrie în strategia pe termen lung a Grup Șerban Holding de a își consolida poziția în rândul jucătorilor semnificativi de pe piața agricolă din România. În fiecare tranzacție pe care o realizăm, ne propunem ca pe lângă extinderea operațiunilor, dezvoltarea extensivă, să transferăm cunoștințele noastre de organizare în fermă, iar la nivel de tehnologie și implementare de practici regenerative, know-how-ul deținut, pentru a continua dezvoltarea afacerii noastre, dar nu oricum, ci ca o dezvoltare sustenabilă în armonie cu mediul și societatea. Suntem încrezători că noua fermă din județul Vaslui ne va permite să creștem producția și eficiența și ne va deschide noi oportunități de diversificare a activității noastre”, a declarat Nicolae Șerban, Președintele Consiliului de Administrație al Grup Șerban Holding.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.