Grindeanu anunta un nou drum expres in Moldova : „In urmatoarele luni il vom scoate la licitatie”

0

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anunțat în Focșani că în lunile viitoare se va desfășura procesul de licitație pentru construcția drumului expres dintre Focșani și Brăila.

În lunile următoare vom finaliza și studiul de fezabilitate de la Focșani – Brăila, drumul expres, ceea ce înseamnă că în următoarele luni vom scoate la licitație drumul expres Focșani – Brăila, care se va duce cu descărcarea pe podul de la Brăila și vom merge pe varianta spre Tulcea și spre litoral. Eu spun că este important„, a declarat Sorin Grindeanu

Aflat într-o vizită de lucru pe traseul autostrăzii A7, acesta a precizat că sunt șanse mari ca până la finalul anului viitor să se circule pe tronsonul Focșani – Buzău al A7.

Avem toate premisele ca la sfârșitul anului viitor să putem să circulăm pe Focșani – Buzău. Sunt șanse foarte mari, s-a ajuns foarte sus și cu stratul de stabilizare și cu toate lucrurile care țin partea dificilă a acestor patru tronsoane, pentru că vorbim de patru loturi”, a spus Grindeanu.

Sursa: profit.ro

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.