Grav accident pe E85. Un copil de 10 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni

Un grav accident de circulatie a avut loc joi, in jurul orei 10:00, pe DN2, in localitatea Racaciuni din judetul Bacau.

   

O femeie in varsta de 70 de ani nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, in varsta de 10 ani pe care l-a lovit violent. In urma impactului, copilul a fost grav ranit. Acesta se deplasa pe trecerea de pietoni, marcata si semnalizata regulamentar.

Ambulanta l-a transportat la spital, acesta fiind in coma de gradul II.

S-a deschis dosar penal pentru vatamare din culpa.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

2 comentarii

  1. Din pacate lipseste educatia rutiera din scoli . Nu zic ca doamna in varsta nu are vina ei dar pietonii ar trebui sa stie ca au si obligatii nu numai drepturi . Trebuie sa te asiguri chiar si cand treci strada pe trecere de pietoni …nu sa te arunci ..ca na …e dreptul tau . Sper ca acel copil sa isi revina si sa nu aiba probleme medicale pe viitor .Cat despre condusul la varste inaintate ….eu unul cred ca ar trebui o lege care sa oblige soferii sa zicem incepand cu 65 ani sa faca controale medicale riguroase objligatorii anuale daca vor sa mai conduca auto …..si acel doctor care isi da ok-iul ca e apt medical sa raspunda in caz de accident .

  2. Imediat dup? producerea accidentului rutier,in trafic se afla d na Dr Stefan Camelia care efectiv a s?rit din masina personal? (ca un vultur) asupra copilului acord?ndu-i primul ajutor .Toa dumneaei a stat aproximativ 30 min in salvare pt al stabiliza .Respect pentru d na doctor Stefan care a venit acolo ca un INGER!#RESPECT

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here