Grand Hotel Gardone din Italia, detinut de fratii Paval de la Dedeman, va fi deschis mai devreme

0

Hotelul Grand Hotel Gardone, achiziționat de antreprenorii Dragoș și Adrian Pavăl, fondatorii Dedeman, împreună cu grupul lituanian Apex Alliance, va fi redeschis într-un timp mai scurt, după o perioadă de închidere temporară. Inițial, planul era să fie redeschis abia în 2026, după finalizarea unei renovări complete. În toamnă s-a anunțat că hotelul va fi operat sub prestigiosul brand de lux LXR Hotels and Resorts, parte din portofoliul Hilton. Acesta va fi prima proprietate ce operează sub acest brand în Italia.

Grand Hotel Gardone este o locație istorică unde a fost cazat și Winston Churchill. Noii proprietari au decis inițial să închidă temporar unitatea cu planul de a o redeschide abia în 2026. Cu toate acestea, noua strategie prevede acum redeschiderea acesteia în această lună, mai exact pe 28 martie, înainte de rebranding.

Grand Hotel Gardone se redeschide pentru ultimul sezon pe 28 martie 2024, înainte să se angajeze într-o renovare completă și rebranding”, este mesajul transmis, potrivit profit.ro

La acest moment sunt programate camere disponibile doar până în septembrie. Unitatea a fost deschisă în iunie, după achiziție. Anterior a fost anunțat că, la începutul anului 2024, hotelul va intra într-un proces de renovare și restaurare care implică investiții în valoare de 45 de milioane de euro și va plasa Grand Hotel Gardone pe harta hotelurilor premium de 5 stele. Apex Alliance Hotel Management a fost desemnat operatorul hotelier oficial. Aflat chiar pe malul lacului Garda, cel mai mare din Italia, la jumătatea distanței dintre Veneția și Milano, Grand Hotel Gardone datează din 1884.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.