Gradinitele, scolile si universitatile NU se mai redeschid in acest an scolar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca gradinitele, scolile si universitatile NU se mai redeschid in acest an scolar. Cursurile se vor relua din luna septembrie, cand va incepe noul an scolar.

„In concluzie, s-a decis astazi ca pentru majoritatea elevilor gradinitile, scolile si universitatile sa nu se redeschisa. Deci nu se va intoarce elevul, studentul fizic la cursuri. Anul scolar se va termina pe 12 iunie. Elevii vor avea mediile incheiate cu notele pe care le au acum. In cazuri exceptionale se poate face o evaluare exceptionala”  a spus Iohannis

Examenele nationale si bacalaureatul se vor organiza cu respectarea unor reguli foarte stricte de distantare. Intra pe un coridor, ies pe alt coridor. Se vor face dezinfectii regulate.

„Elevii din clasele terminale vor putea reveni la scoala dupa 2 iunie pentru a se pregati la examenele nationale. In aceasta situatie, normele de distantare pot fi respectate” a anuntat Iohannis


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentPSD Bacau : „DSP să dea publicității toate secțiile închise la unitățile medicale din județul Bacău!”
Articolul urmatorPersoanele peste 65 de ani vor avea doua intervale pentru iesit din case

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.