Gradinita noua, din fonduri UE, la Stanisesti. Ivancea: „80 de copii vor beneficia de condiții excelente în primii lor ani petrecuți într-o instituție de învățământ”


Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, impreuna cu europarlamentarul Dragos Benea si cu deputatii Ana Catauta si Ionel Floroiu au participat joi la inaugurarea unei noi gradinite in satul Slobozia Noua, comuna Stanisesti. La eveniment au fost prezenți și primarii din UAT-urile limitrofe: Moraru Valentin- Răchitoasa, Gabriel Savin- Dealu Morii și Puțeanu Mihai-Marinel- Oncești.

Construirea și dotarea imobilului au fost realizate cu fonduri europene în valoare de aproximativ 1,4 milioane lei:

Datorită acestei investiții, 80 de copii vor beneficia de condiții excelente în primii lor ani petrecuți într-o instituție de învățământ. Îl felicit pe Bogdan Teodor Popa, primarul comunei Stănișești, pentru modul în care a înțeles necesitatea de a transforma localitatea rurală pe care o conduce într-un mediu în care cetățenii au acces la principalele servicii publice esențiale pentru un trai decent.

De asemenea, mă bucur că edilul Bogdan Teodor Popa a primit finanțare în valoare de 11 mil. lei, prin Programul Anghel Saligny, pentru asfaltarea drumului care leagă Slobozia de Sus de Slobozia Veche, o cale rutieră extrem de necesară pentru locuitorii din zonă. Refacerea acesteia va scurta ruta către Bacău cu 32 km!” a transmis Valentin Ivancea

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.