Gigi Becali pierde marca „Steaua Bucureşti”. ÎCCJ a respins contestaţia clubului de fotbal

FC Steaua pierde marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins, vineri, contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca. Decizia de vineri a instanţei supreme este definitivă.

ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA. FC Steaua a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

 De la decizia ICCJ, cele două părţi au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret. Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca, însă reprezentanţii grupării patronate de Gigi Becali au refuzat.

FC Steaua Bucureşti a anunţat, la 16 martie, că a formulat o contestaţie în anulare la decizia ICCJ privind marca Steaua Bucureşti, susţinând că instanţa supremă a pronunţat sentinţa în acest caz „cu încălcarea normelor imperative referitoare la competenţă”. Contestaţia a fost respinsă definitiv vineri.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAerostar Bacău va acorda 13,5 milioane de lei dividende pentru 2014
Articolul urmatorTehnologia folosită de Bayern Munchen sau Real Madrid în pregătirea sportivilor, adusă în Bacău de XBody

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.