Ghiseele Directiei de Taxe si Impozite vor fi deschise si sambata pana pe 31 martie

1

Începând din această săptămână și până la 31 martie, inclusiv, ghișeele Direcției de Taxe și Impozite Locale (DITL) vor fi deschise inclusiv în zilele de sâmbătă, pentru persoanele fizice, iar pentru cele juridice pe data de 31 martie. Pentru ziua de sâmbătă programul a fost stabilit între orele 08.00 – 12.00

DITL lucrează în prezent la capacitate maximă, toate ghișeele fiind deschise, atât cele pentru persoanele fizice cât și cele destinate persoanelor juridice. Măsura de prelungire a programului de lucru a fost luată pentru eliminarea aglomerației din zilele lucrătoare.

Reamintim faptul că bonificația de 10% se acordă pentru plata impozitelor integral pentru anul 2012, până la data de 31 martie 2012. Totodată, prin decizia primarului Romeo Stavarache, persoanele juridice din municipiul Bacău beneficiază de o reducere suplimentară  cu 25% la impozitele pe clădiri, dacă le achită până la data de 31 martie.

Va reamintim ca in urma cu cateva zile au fost semnalate mai multe defectiuni tehnice la DITL ,  iar cetatenii nu si-au putut plati taxele si impozitele.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. Dupa ce s-au defectat atatea zile..am fost vineri degeba ca nu le mergeau calc..acum tin si sambata..niste nesimtiti..dupa ce ca stau degeaba pe banii nostri..ne mai tin si pe drumuri

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.