Ghid realizat de specialisti: cum sa cumperi o haina de blana de vizon

   

Hainele de blana sunt piese de lux, care nu se regasesc in orice garderoba. Femeile independente, care isi doresc sa isi faca remarcata prezenta, sunt cele care investesc in aceste articole vestimentare ce cuceresc toate privirile.

   

Indiferent de sezon, ele nu se demodeaza, ba chiar isi accentueaza prezenta pe cele mai mari scene ale lumii. Te-ai hotarat sa cumperi o haina de blana vizon? Pana sa ii gasesti locul in garderoba ta, tine cont de sfaturile specialistilor, si cumpara in siguranta, fara sa risti in niciun moment sa fii pacalit.

  1. Cumpara exclusiv de la case de blanuri

Nu iti incerca norocul in piete sau targuri care nu sunt organizate de casele de blanuri. Evita sa cumperi de la negustori neautorizati, unde nu poti verifica provenienta blanurilor naturale. Indreapta-ti atentia spre mediile profesioniste de achizitie, precum casele de blanuri, acolo unde experienta de cumparare este la un cu totul alt nivel. Cauta case de blanuri certificate Furmark®, care denota cel mai mare grad de siguranta de care poti beneficia. Furmark® este un program la nivel global, de certificare si de trasabilitate a sustenabilitatii hainelor din blana naturala. Scopul programului este de a asigura bunastarea animalelor si respectarea standardelor de mediu, avand un rol crucial in transparenta totala a acestei industrii.

  • Cauta modele ale marilor designeri italieni, dar si creatii romanesti

Profita de varietatea produselor care exista pe piata, si alege acele modele de haine de blana ce intrunesc toate asteptarile tale. Poti opta pentru o piesa din colectia celor mai mari designeri de blanuri italieni sau te poti orienta catre produsele romanesti concepute de mesterii ce au dobandit aceasta indeletnicire din generatie in generatie. Studiaza piata cu atentie, identifica optiunile pe care le ai, probeaza articolele vestimentare si nu te descuraja daca nu gasesti piesa perfecta pe marimea ta. In anumite case de blanuri ai posibilitatea de a personaliza haina de blana de la A la Z: ii poti schimba dimensiunea, sistemul de inchidere, culoarea, accesoriile – absolut orice doresti, pentru a se potrivi 100% stilului tau vestimentar.

  • Nu cumpara daca nu beneficiezi de garantie

Daca legea din Romania impune o perioada de 30 de zile de garantie pentru aceasta categorie de produse, exista case de blanuri care prelungesc acest avantaj chiar si pana la 5 ani. Certificatul de garantie este un avantaj extrem de important pentru un cumparator de haine de blana si indispensabil in orice achizitie. Daca magazinul de unde vrei sa cumperi nu iti ofera nici macar cele 30 de zile, evita sa faci achizitia si nu iti asuma niciun risc. Trebuie sa primesti o confirmare a calitatii produselor, iar garantia este dreptul tau. Nu investi altfel, pentru ca pretul ridicat nu atesta 100% autenticitatea produselor, ci risti sa fii pacalit, la fel ca multi alti cumparatori care au cumparat imitatii. Rezistenta in timp a imitatiilor este foarte scazuta.

Blana.ro, singurul magazin blanuri din Romania certificat Furmark®

Cumpara o haina de blana de vizon, de vulpe, de chinchilla sau de orice alt tip de la Blana.ro si nu vei avea nicio emotie. Singurul magazin blanuri din Romania certificat Furmark®, Casa de blanuri MG iti garanteaza calitatea produselor, si iti ofera informatii complete despre originea pieilor, manufacturier si asa mai departe.

Mai mult, vine in intampinarea ta cu o garantie valabila de la 3 ani pana la 5 ani pentru fiecare produs achizitionat. Merita!

Date de contact:

Tel: +40 727 225 262

E-mail: daniel@blana.ro

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here