VIDEO: Gelu Panfil si Constantin Scripat sunt, oficial, noii vicepresedinti ai Consiliului Judetean Bacau

O noua sedinta „cu scantei” a avut loc, joi, la Consiliul Judetean Bacau. De aceasta data, s-a finalizat cu alegerea celor doi vicepresedinti, insa nu fara surprize.

19 din 19 consilieri ramasi in sala au votat cei doi vicepresedinti, Gelu Panfil ( PSD) si Costica Scripat ( fost ALDE ).

Sedinta nu a fost una fara surprize, intrucat fix inainte de anuntarea votului pentru vicepresedinti, Maricica Cosa – presedintele ALDE Bacau – a anuntat ca Scripat Constantin ( consilier judetean ALDE ) demisioneaza din partid. Dupa acest anunt, ea a declarat ca nu se mai poate vota, iar alianta anti – PSD formata din cele 6 partide – PNL USR PLUS PMP PRo Romania si ALDE au parasit sala.

In sedinta au ramas 18 consilieri de la PSD si Constantin Scripat ( ALDE ). Intrucat a existat cvorum, sedinta a continuat. Constantin Scripat a fost intrebat de secretarul judetului daca a demisionat, iar acesta a spus ca este consilier judetean. In consecinta s-a continuat sedinta. PSD a facut doua propuneri de vicepresedinti – Gelu Panfil si Constantin Scripat, care au si fost votati cu cate 19 din 19 voturi.


Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here