Gelu Margină, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Bacău

2

În această seară, AUR Bacău a anunțat candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău, actualul consilier județean și fost șef al Poliției Moinești – Gelu Margină.

„Mă recomandă o vechime de peste 30 de ani în administrație, studiile juridice și economice, mandatele de consilier local și județean, unde activez și în prezent, dar și faptul că am la cunoștință ce înseamnă Consiliul Județean și ce înseamnă a conduce activitatea într-un județ. Lucrez la un program în acest sens, privind dezvoltarea echilibrată a județului Bacău, și când mă refer la asta, veți observa că Bacăul nu este dezvoltat echilibrat pe toate zonele. Constatăm că cea mai mare dezvoltare se află în UAT-urile unde există o anumită coloratură politică sau în UAT-urile unde există intenții de a acapara acei primari pe viitor. Lucrez de asemenea, la un program în care voi preciza cele mai importante 10 priorități pentru județul Bacău. O primă prioritatea este aceea de a reabilita toate drumurile județene care fac conectivitatea cu noua autostradă. Pentru că, odată ce va fi dată în folosință autostrada, va crește volumul de trafic pe acele drumuri județene și atunci trebuie să ne găsească pregătiți.”

Pentru primăria Bacău, AUR nu și-a anunțat încă candidatul, însă au fost vehiculate mai multe nume, printre care Relu Damian, Sergiu Sechelariu sau Cosmin Necula.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.