Gazonul de pe stadionul municipal, refacut cu bani de la UEFA

0

fotbal_Stadion_fcm_BacauFRF a alocat 140 000 de euro pentru refacerea gazonului de pe stadionul municipal din Bacau. Banii fac parte dintr-un fond de 3 000 000 de euro pe care Federatia Romana de Fotbal i-a primit de la UEFA in cadrul programului Hattrick 2.

„Doar trei orase au accesat acest program”, a spus Cristi Sava, presedintele AJF Bacau. „Este vorba de Bacau, Tulcea si Mioveni. Bani sunt destinati refacerii sufrafetei de joc, astfel incat gazonul sa ajunga sa fie la cerintele UEFA”. Costul unei asemenea operatiuni ar ajunge undeva la 280.000 de euro, diferenta urmand a fi suportata de municipalitate. Inca nu s-a decis daca banii respectivi vor fi folositi pentru refacerea gazonului de pe „Municipal” sau pentru stadionul nou. „Diferenta de bani pana la trei milioane de euro va fi folosita pentru construirea unui hotel la Mogosoaia destinat loturilor nationale de juniori”.

FRF intentioneaza sa acceseze alte trei milioane in programul Hattrick 3, valabil pentru perioada 2015-2018. „Banii urmeaza sa ajunga la Asociatiile judetene de fotbal pentru construirea unor baze sportive cu teren sintetic, nocturna si vestiare. Pentru aceasta AJF-urile trebuie sa aiba in proprietate sau concesiune terenul respectiv”, a mai spus Sava.

Sursa : gsp

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.