„Gatim pentru oamenii strazii” – Mai multi sefi din institutiile bacauane vor gati pentru oamenii nevoiasi

Prefectul judetului Bacau alaturi de sefi din institutiile bacauane au participat la Conferinta de presa de lansare a Campaniei ” Gatim pentru oamenii strazii”, campanie ce va avea loc in perioada 16-17 decembrie 2018 in municipiul Bacau.

Evenimentul, aflat la a II-a editie, organizat de Bronx People si Directia de Asistenta Sociala Bacau se va desfasura luni, 17 decembrie 2018, in parcarea stadionului municipal, cu incepere de la ora 15.

„Pe data de 17 decembrie, noi, echipa Bronx People, împreuna cu oamenii care ne vor fi alaturi, vom incerca sa aducem un strop de speranță celor care au nevoie…
Intreaga activitate va incepe dimineata de la ora 07:00 la #ComplexulRegens, cu bunăvoință unor persoane cărora le mulțumim in mod special pentru spațiul, deranjul și timpul acordat, unde înarmați cu voința,disponibilitate și gânduri bune,vom pregăti o masa calda (atat gustarea de dimineata cât și prânzul), pentru 250 de persoane fara adapost si fara „cuvinte”care nu au posibilitatea de a avea sau de a-și crea ei singuri condiții decente!
De asemenea,vom pregăti pentru 80-100 de copii din Nicolae Bălcescu și satele învecinate, hamburgeri și cadouri(va fi prima activitate de distribuție a campaniei noastre shoebox).
Masa va fi servita intre orele 15:00- 17:00 in parcarea Stadionului, unde vor fi amenajate doua corturi!” au declarat organizatorii evenimentului

 

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here