Gabriel Bunduc – secretar de stat in MT: „CNAIR a desemnat câştigătorul licitației pentru SF la A13. O veste cu adevărat îmbucurătoare este faptul că proiectantul e acelaşi cu cel de pe A7 „Autostrada Moldovei”

1

Firma Consitrans a fost desemnata castigatoare pentru a finaliza studiul de fezabilitate inceput de Search Corporation, la Autostrada A13 Bacau – Brasov. Dupa nenumarate amanari, SF-ul la A13 va fi terminat de o firma care si-a demonstrat deja seriozitatea la studiile facute la A7 – Autostrada Moldovei.

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, bacauanul Gabriel Bunduc, a declarat ca firma dispune de capacitate tehnica pentru a finaliza la timp contractul incredintat :

CNAIR a desemnat câştigătorul licitației pentru finalizarea Studiului de fezabilitate pentru autostrada A13 Bacău – Braşov! O veste cu adevărat îmbucurătoare este faptul că proiectantul e acelaşi cu cel de pe A7 „Autostrada Moldovei”, Consitrans, o societate serioasă care dispune de capacitatea tehnică pentru a duce la bun sfârşit contractul încredințat.

Ca secretar de stat în Ministerul Transporturilor voi urmări, îndeaproape, mersul acestui contract de proiectare, astfel încât el să se finalizeze prin realizarea unei documentații tehnice robuste, pe baza căreia să poată fi scoasă la licitație execuția lucrărilor.” a transmis secretarul de stat in MT – Gabriel Bunduc

Contractul cu o valoare de 81,2 milioane de lei (fără TVA) va trebui finalizat în maximum 24 de luni de proiectantul român desemnat câștigător.

Acest contract va putea fi semnat după expirarea perioadei în care pot fi depuse contestații și după soluționarea acestora dacă va fi cazul.

Noua autostradă care va asigura conexiunea între Moldova și Transilvania va avea o lungime estimată de 164 km.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.