Gabriel Berca, senatorul PDL Bacau, ar putea prelua M.A.I.

3

Senatorul PDL din Bacau , Gabriel Berca ar putea prelua Ministerul Administratiei si Internelor , in Cabinetul condus de Mihai Razvan Ungureanu. Gabriel Berca i-ar lua locul lui Traian Igas , actualul ministru.

Gabriel Berca , este for membru PNL si a detinut in Cabinetul Tariceanu , functia de sef al Secretariatului General al Guvernului.

Mihai Răzvan Ungureanu a fost desemnat premier de preşedintele Train Băsescu după ce luni Emil Boc a prezentat demisia Guvernului.

Cătălin Predoiu, Daniel Funeriu, Laszlo Borbely, Kelemen Hunor, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Elena Udrea, Leonard Orban, Cristian Diaconescu şi Gabriel Oprea sunt printre miniştrii care rămân şi în viitorul guvern, în discuţie fiind mandatele de la Interne, Agricultură, Economie, Finanţe, Comunicaţii.

Cine este Gabriel Berca ?

Democrat-liberalul in varsta de 43 ani a fost prefect al judetului Bacau incepand cu ianuarie 2005 si pana in martie 2008, cand a devenit seful Secretariatului General al Guvernului, functie ocupata pana in decembrie 2008, in Guvernul Tariceanu.

A fost ales senator pe lista PNL in alegerile din 2008. In iunie 2010, Berca a demisionat din PNL si ulterior a fost numit presedinte interimar al PDL Bacau. In Senat, Gabriel Berca este membru in Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii.

Activitate profesionala:

Inginer proiectant 1995-2000
Director firma 2000-2004

Studii si specializari

Universitatea Politehnica Bucuresti Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor Metalice 1989-1994
Master in domeniul management si legislatie, Universitatea Gheorghe Asachi Iasi 2006-2007
Institutul National de Administratie 2005
Cursuri de formare specializata ENA Paris Franta

Potrivit CV-ului sau de pe pagina Senatului, el este de asemena vicepresedinte al Crucii Rosii Bacau.

 

Sursa : mediafax

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.