Furt prin “metoda pomana” cercetat de poliţişti

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bacău au reţinut o femeie de 39 ani, din judeţul Dâmboviţa, bănuită de comiterea infracţiunii de furt prin “metoda pomana”.

În fapt, la data de 14 ianuarie a.c., o persoană necunoscută ar fi acostat, pe strada Ana Ipătescu din Bacău, o femeie de 73 ani, din Bacău şi, sub pretextul că intenţionează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, i-ar fi cerut bijuteriile din aur pe care le avea asupra sa, înlocuindu-le cu o monedă de 50 bani, oferindu-i totodată alte bijuterii din metal comun despre care ar fi afirmat că sunt dintr-un metal preţios.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au reuşit identificarea unei femei de 39 ani, din judeţul Dâmboviţa, bănuită de comiterea faptei, iar la data de 23 ianuarie a.c., aceasta a fost depistată la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac şi ulterior escortată la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, unde a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Femeia de 39 ani va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propuneri legale.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here