FunPage Bacau

3

Un misterios a creat o pagina numita FunPage Bacau(click) in care posteaza toate barfele primite pe privat, astfel incat tot facebook-ul bacauan sa se delecteze cu micile aventuri ale elevilor.

Cred ca este cea mai urmarita pagina din Bacau la ora actuala, strangand in doar 2 zile aproape 1000 de like-uri. Elevii se aboneaza pentru a fi la curent cu micile rautati. Aceasta pagina este un fel de Cancan de Bacau unde elevii se razbuna pe alti colegi printr-un simplu mesaj anonim si de cele mai multe ori neadevarat.

Pagina Fun Page Bacau are un real succes pe Facebook strangand mii de like-uri si sute de comentarii in doar cateva zile, ceea ce ne face sa ne punem un semn de intrebare legat de generatia de elevi ce vine din urma. Fiind obisnuiti cu OTV-isme si Cancan-uri de la TV , aceasta pagina nu face decat sa completeze pe plan local dezastrul mijloacelor de informare.

Fiind accesata de atat de multi elevi, aceasta pagina poate aduce prejudicii foarte mari imaginii elevilor.

Dand like-uri si comentarii nu faceti altceva decat sa propagati acest fenomen daunator elevilor din Bacau.

Va sfatuim sa opriti aceasta pagina printr-un simplu click in partea dreapta sus (langa Message ) -> Report Page . Ar fi bine sa o faceti cat mai rapid pana nu ajungeti si voi sa fiti tinta ironiei,barfei si invidiei.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.