FRF: Decizia TAS nu poate fi pusa in executare deoarece Steaua a facut recurs


Comitetul Executiv de la FRF nu poate pune in executare decizia TAS, in cazul jucatorului Eugen Baciu, intrucat Steaua a facut recurs. Gigi Becali a atacat decizia la Tribunalul Federal de la Lausanne.

„Referitor la litigiul dintre SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA şi FCM Bacău şi la solicitarea de punere în executare a Hotărârii TAS: «SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA a contestat Hotărârea TAS la Tribunalul Federal de la Lausanne, în conformitate cu prevederile Codului TAS, o procedură judiciară aflându-se în derulare la instanţa elveţiană menţionată. În atare condiţii, Comitetul Executiv al FRF nu poate lua o decizie până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă a acestei cauze»”, se menţionează în comunicatul citat.

Totul a pornit de la o clauza din contractul semnat intre Steaua si FCM Bacau(pe vremea când clubul era deţinut de Dumitru Sechelariu), privind transferul lui Eugen Baciu. Formatia din Bucuresti trebuie sa plateasca 800 000 euro gruparii din Bacau, daca jucatorul devine liber de contract.

Comisiile sportive interne au dat dreptate Stelei, dar băcăuanii s-au adresat la TAS, unde au avut câştig de cauză. La cei 800.000 de euro se adaugă 40.000 de euro penalităţi.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.