Fratii Paval se pregatesc sa construiasca un nou magazin Dedeman

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, se pregatesc sa demoleze depozitele cumparate de la Db Schenker pentru a construi un nou magazin Dedeman, in sectorul 1 din Bucuresti. Acesta ar fi magazinul cu numarul 8 din capitala.

Potrivit profit.ro, frații Pavăl au cumpărat, în aprilie 2021, terenul de 7,1 hectare cu depozite ale logisticeanului DB Schenker, unde funcționează și Biroul Vamal de Interior Ilfov, cunoscut drept Vama Chitila. Tranzacția este estimată la un preț de peste 200 de euro/metru pătrat, echivalentul a peste 15 milioane de euro. Pe terenul amplasat în apropierea mall-ului Colosseum sunt 31 de construcții propuse spre demolare. O parte dintre constructii nu au mai fost utilizate și se află în stare de degradare. „Beneficiarul (Dedeman, n.red.) dorește eliberarea terenului de construcții prin demolarea tuturor clădirilor de pe teren în vederea construirii în viitor a unui magazin pentru materiale de construcții, drumuri interioare și accese, platforme, parcaje, branșamente, rețele și lucrări tehnico-edilitare, panouri direcționale și publicitare, amenajare spații verzi și împrejmuire“, se arată în documentele analizate de Profit.ro.

Procesul de autorizare a demolării este unul de lungă durată, prin urmare este firesc să-l începem din timp“, au declarat, pentru Profit.ro, reprezentanții Dedeman. Compania a și promovat un Plan Urbanistic de Detaliu pentru construcția, în acest loc, a unui magazin cu două etaje. Acesta va fi al doilea magazin Dedeman din Sectorul 1 și al optulea din București.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentO tânără din Bacau care a fost internată la psihiatrie: “Nu sunt condiții. M-am îmbolnăvit și mai rău, la cum era acolo.“
Articolul urmatorAlertă alimentară! Figurine de ciocolată cu lapte, retrase din hipermarketurile Cora. Pot conţine bucăţi de plastic

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.