Fratii Paval, patronii Dedeman, isi extind afacerile in agricultura

Patronii Dedeman isi extind afacerile in agricultura. Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care PIF Industrial SRL ( compania fratilor Paval), impreuna cu Comfert Agricultura SRL ( compania bacauana a familiei Grigoriu), preia compania Moldova Farming SRL si, implicit, companiile Rural Capital Doi SRL si Extra Land SRL.

Moldova Farming are in administrare peste 8.000 de hectare de teren agricol.

PIF Industrial se ocupa cu activitati de consultanta pentru afaceri si face parte din grupul Dedeman. Comfert este o compania din Bacau care se ocupa cu cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase si face parte din grupul Comfert, detinut de familia Grigoriu.

Rural Capital Doi SRL si Extra Land SRL sunt controlate de catre Moldova Farming SRL si au ca obiect principal de activitate cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii.

Autoritatea de concurenta a analizat aceasta operatiune si a constatat ca nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romȃneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante

Sursa: Adevarul

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here