„Fratii Dedeman” si onesteanul Daniel Dines (Uipath), in topul celor mai bogati oameni din lume


Daniel Dines, onesteanul care conduce Uipath, a coborat in topul miliardarilor din Forbes cu peste 600 de pozitii, de la editia din 2021. Dines a coborât pe locul 1.053 pe lista miliardarilor publicată de Forbes, comparativ cu poziția 451 ocupată anul trecut. Averea cofondatorului UiPath este estimată acum la 2,9 miliarde de dolari, în scădere de la 6 miliarde de dolari în 2021.

Ion Țiriac ocupă poziția 1.818 în clasament, în urcare de pe locul 1.833 la ediția de anul trecut. Averea fostului tenismen s-a redus însă de la 1,7 miliarde de dolari la 1,6 miliarde de dolari.

În premieră, pe lista miliardarilor Forbes apar, în acest an, 6 antreprenori români. Pe lângă Dines și Țiriac, clasamentul îi include pe Ion Stoica și Matei Zaharia, cofondatorii Databricks (locul 1.818, la egalitate cu Ion Țiriac, fiecare cu o avere de 1,6 miliarde de dolari) și pe Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, cu averi estimate la 1,5 miliarde de dolari (locul 1.929) și, respectiv 1 miliarde de dolari (locul 2.578).

foto Adevarul

Citește mai mult pe profit.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentElita Fizicii românești, în Bacău, la Olimpiada Națională
Articolul urmatorCâinii de serviciu ai jandarmilor în misiune specială la școală

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.