„Fratii Dedeman” si-au facut companie de energie regenerabila. Vor instala panouri fotovoltaice pe acoperisuri si vor produce energie electrica


Pavăl Holding, grupul fraților Pavăl, deținătorii lanțului de magazine Dedeman, a înființat de curând compania Grunman Energy, care va produce energie electrică prin intermediul centralelor fotovoltaice instalate pe acoperișurile celor șapte centre logistice Dedeman din țară, se arată într-un comunicat de presă al Simtel Team, compania care montează panourile fotovoltaice la centrele logistice și magazinele Dedeman.

În prima fază a proiectului, puterea instalată va fi de 35 MWp, însă pe termen mediu și lung, obiectivul este de a atinge o putere totală instalată de peste 400 MW, arată comunicatul.

Capacitatea totală instalată de Simtel pe acoperișurile magazinelor și centrelor logistice Dedeman este de 8,8 MWp dintre care 2,8 MWp, reprezentând 7.467 de panouri fotovoltaice, au fost instalați doar în ultimele 12 luni în cadrul a zece locații. Până la finalul anului, cele două companii își propun să finalizeze instalarea de centrale fotovoltaice la centrele logistice Dedeman din Pantelimon și Bacău, precum și pe acoperișurile magazinelor din Bârlad, Bacău, Slatina și Petroșani.

Grija pentru mediu s-a numărat întotdeauna printre prioritățile organizației noastre. Obiectivele și valorile comune pe care le împărtășim cu Simtel Team au reprezentat fundația parteneriatului solid pe care l-am construit împreună în ultimii ani. Le mulțumim pentru sprijin și dedicare și pentru faptul că ne sunt alături pe acest drum a cărui destinație este atingerea obiectivului de a deveni o companie verde, caracterizată de acțiuni concrete și eforturi permanente orientate către o dezvoltare sustenabilă,” a declarat Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman, în comunicat.

Sursa: economica.net

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.