„Frații Dedeman” achiziționează un teren imens pentru un posibil proiect rezidențial cu sute de apartamente

0

Antreprenorii Dragoș și Adrian Pavăl, cei care dețin retailerul de bricolaj Dedeman, au achiziționat un ansamblu de terenuri cu o suprafață totală de aproximativ 11 hectare în zona apropiată Școlii Americane din Pipera – Bucuresti. Terenurile au fost cumparate de la Suzan Taher, fiica cea mare a regretatului Fathi Taher.

Înainte de această vânzare către frații Pavăl, terenurile au fost subiectul unui litigiu juridic între Suzan Taher și instituțiile bancare First Bank/Piraeus Bank. Amplasate strategic între Școala Americană și șoseaua de centură a Bucureștiului, aceste proprietăți se învecinează cu ansambluri rezidențiale premium precum Oxford Gardens sau Ibiza Sol. Reprezentanții Dedeman au confirmat achiziția pentru Profit.ro, precizând că încă nu s-a luat o decizie cu privire la destinația exactă a terenurilor. Cu toate acestea, surse din domeniul imobiliar sugerează că acestea ar putea fi potrivite pentru o dezvoltare mixtă, rezidențială și de retail.

Având în vedere dimensiunea generoasă a terenurilor achiziționate și contextul rezidențial din vecinătate, se speculează că un viitor proiect rezidențial ar putea cuprinde sute de apartamente.

Articol integral pe profit.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.