FOTO&VIDEO: Stadiul lucrarilor de la Insula de Agrement

In momentul de față, la Insula de Agrement se lucrează la montarea toboganelor din complexul Aqualand. Structura de rezistență a clădirilor a fost terminată și se încep lucrările de închidere.

Un nou front de lucru s-a deschis și la intrare, pentru a demara parcarea supraterană.

Pontonul este finalizat și finisat cu substanțele specifice de protecție la intemperii și substanțe rezistente la foc.  S-au mai finalizat tribuna cu scena de pe insuliță, și skateparkul.

insula_de_agrement_bacau (7) insula_de_agrement_bacau (6) insula_de_agrement_bacau (5) insula_de_agrement_bacau (4) insula_de_agrement_bacau (3) insula_de_agrement_bacau (2) insula_de_agrement_bacau (1)

Sursa: Comunicat Primaria Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentLudovic Orban, sub control judiciar. DNA il acuza ca a cerut 50.000 euro de la un om de afaceri pentru finantarea campaniei
Articolul urmatorGuvernul propune repolitizarea funcțiilor de prefect și subprefect și reînființarea Institutului Național al Administrației

1 comentariu

  1. Unde Doamne iarta-ma se lucreaza ca in videoclip nu am vazut miscare. Poate e o tehnologie noua lucreaza fara oameni? Hai grabiti-va ca trece vara oameni buni !

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.