Fotografie virala cu camioanele de la Umbrarescu in actiune de noapte pe drumul expres Braila – Galati


O fotografie virala in care apar camioanele lui Umbrarescu in actiune de noapte a primit mii de aprecieri in mediul online. Fotografia este de pa santierul drumului expres Braila – Galati.

Drumul de mare viteza a fost castigat de UMB Spedition, firma controlata de Dorinel Umbrarescu. Contractul a fost semnat pe 15 aprilie 2021 si costa 371 milioane de lei fara TVA. Termenul este de 10 luni pentru proiectare si 24 luni pentru executie, avand o garantie de 10 ani.

Ordinul de începere aferent proiectării a venit pe 1 iulie 2021, iar primele utilaje au intrat în teren la început de octombrie 2021.

„Ritm excelent pe Drumul Expres Brăila-Galați. Mobilizarea ne dă speranțe că în 2023 vom circula pe cei 11 kilometri„, afirmă specialiștii de la Pro Infrastructura.

foto credit @Radu Arama

Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentPrefect Bogdanel : „Sesizările și plângerile nu țin de sete și nici nu ajută la spălat. Problema alimentării cu apă a municipiului Bacău are nevoie de o soluție durabilă, care să repare improvizațiile din urmă cu un deceniu”
Articolul urmatorPolitistii au identificat soferul care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

1 comentariu

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.