Fotografia făcută de o tânără în Comănești este câștigătoarea National Geographic Traveller 2015

0
Alecsandra Raluca Drăgoi
Alecsandra Raluca Drăgoi

Alecsandra Raluca Drăgoi, o româncă de 21 de ani care trăieşte în Londra, a câştigat marele premiu la un concurs important de fotografie, numit  National Geographic Traveller .

Aceasta s-a calificat in finala cu o fotografie realizata in judetul Bacau, castigand la categoria “People”.  Fotografia cu care tânăra româncă, în vârstă de 21 de ani, a câştigat competiţia a fost realizată la Comăneşti, în judeţul Bacău, în timpul unui festival de iarnă.

Concursul National Geographic Traveller m-a luat prin surprindere cu vestea bună pe care mi-au dat-o la începutul acestui an. Fusesem nominalizată în luna decembrie 2014 şi de atunci am tot aşteptat răspunsul final. Astfel, am avut bucuria să primesc email în care am fost desemnată câştigătoare la categoria “People”, în total fiind 6 categorii”, a declarat Alecsandra Drăgoi.

Sambata, Alecsandra a anuntat pe Facebook ca fotografia sa a câştigat marele premiu la National Geographic Traveller :

concurs_foto
poza_comanesti„Am veşti bune! Fotograful Simon Stafford tocmai m-a anunţat că am câştigat marele premiu la concursul National Geographic Traveller 2015. România, îţi promit că acesta este doar începutul încercării de a-ţi face cunoscute frumuseţile! Urmăriţi-mi profilul şi dacă vreţi să mă ajutaţi în a promova România, contactaţi-mă! Mai multe detalii vă voi da în curând”
, a scris Alecsandra Raluca Drăgoi pe pagina sa de Facebook.

 

Fotografia castigatoare :

poz-alecsandra-raluca-dragoi-new-year-s-traditions-in-romania


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.